Om oss

Ett ungt företag med svårslagen erfarenhet!

Aktiebolaget Geotermi Sverige är ett ungt företag med lång erfarenhet från borrning, geoenergi och geotermisk energi. Tillsammans med våra partners har vi hundratals år av sammanlagda erfarenheter så vi står väl rustade att ta helhetsansvar från skiss till nyckelfärdiga anläggningar.

Ett företag som kan finansiera er energiomställning!

Ibland är det svårt att klara av stora investeringar i ny teknik även om de är nödvändiga. Man kan tvingas att välja alternativ som kräver lägre investeringar men istället ger högre driftskostnader. Dessa problem kan vi lösa. Vår företagsgrupp har möjlighet att finansiera djupgeotermiska anläggningar, antingen helt eller delvis i ett gemensamt ägande med er.

Vi har tillgång till de senaste, mest avancerade maskinerna och metoderna vilket innebär effektivare produktion av geotermiska anläggningarna och bättre förmåga att producera dem efter önskemål.

Vi har nyckeln till en lyckad energiomställning.

Självklart har vi mer information om geotermi och hur våra erbjudanden ser ut men innan vi avslöjar mer vill vi signera ett sekretessavtal med er. Nedan kommer det snart att finnas förslag på sådana för nedladdning.