OM OSS - Geotermi

GEOTERMI.SE
Logotypen ABG
GEOTERMI
Till innehåll
Unlock the possibilities

Ett ungt företag med svårslagen erfarenhet!

Vi kan vara nyckeln till er energiomställning. Aktiebolaget Geotermi Sverige är ett ungt företag med lång erfarenhet från borrning, geoenergi och geotermisk energi. Tillsammans med våra partners har vi hundratals år av sammanlagda erfarenheter så vi står väl rustade att ta helhetsansvar från skiss till nyckelfärdiga anläggningar.
Save money

Vi kan finansiera er energiomställning!

Ibland är det svårt att klara av stora investeringar i ny teknik även  om de är nödvändiga. Man kan tvingas att välja alternativ som kräver  lägre investeringar men istället ger högre driftskostnader. Dessa  problem kan vi lösa. Vår företagsgrupp har möjlighet att finansiera  djupgeotermiska anläggningar, antingen helt eller delvis  i ett  gemensamt ägande med er.
Vi har tillgång till de senaste, mest avancerade maskinerna och  metoderna vilket innebär effektivare produktion av geotermiska  anläggningarna och bättre förmåga att producera dem efter önskemål.
Vi har nyckeln till en lyckad energiomställning.
Självklart har vi mer information om geotermi och hur våra  erbjudanden ser ut men innan vi avslöjar mer vill vi signera ett  sekretessavtal med er.

Låt oss finansiera er energiomställning!

GEOTERMI.SE
Aktiebolaget Geotermi Sverige
Linnégatan 17c
Box 556 67
102 15 Stockholm
+46 8 509 316 95

Kina
Tel: +86 135 5284 9824
Epost: info@geotermi.se
Skräpfil
Tillbaka till innehåll